طرز تهیه و آموزش نان خرما پیچ

چهارشنبه 27 اسفند 1399
13:01
doctor

طرز تهیه و آموزش نان خرما پیچ

مواد لازم :

خمیر

شکر یک هشتم پیمانه ( همین مقدار میتونید از مارلین هم استفاده کنید )

آب نصف لیوان

خمیر مایه نصف قاشق سوپ خوری

روغن مایع 15 گرم

تخم مرغ یک عدد

نمک نصف قاشق چای خوری

آرد حدود 190 گرم ( شاید کمتر و شاید هم بیشتر بشه ! )

مواد میانی ::

خرما 25 عدد

آب یک چهارم پیمانه

کره 1 قاشق سوپ خوری

دارچین 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

برای درست کردن خمیر ابتدا یک قاشق چای خوری از شکر رو با آب ولرم و خمیر مایه رو تو یه کاسه بریزید و مخلوط کنید و بذارید تا خمیر مایع فعال بشه .

بقیه ی شکر و و سفید تخم مرغ و روغن رو با هم مخلوط می کنیم و با چنگال می زنیم تا از حالت لختی در بیاد و صاف بشه .

بعد خمیر مایه رو اضافه می کنید و هم می زنیم .

بعد آرد رو کم کم اضافه می کنیم . اونقدر آرد اضافه کنید که خمیر نرم بشه و به دست نچسبه اصلا ( اصلا نچسبه ها ، چون موقع پهن کردن مشکل پیدا می کنید مثلِ من ! )

بعد میذارید تو همون ظرف بمونه ، روش رو با انگشت چند تا سوراخ کنید و روش رو یه دستمال حوله ای بذارید و بذارید بمونه تا حجمش دو برابر بشه .

همونجور که اون خمیرتون داره استراحت می کنه مواد میانی رو درست کنید

هسته ی خرما ها رو در بیارید ( اگه از این خرماهای بم استفاده می کنید ، پوستش رو هم حتما در بیارید ، چون فیبرشون سفته و شیرینی رو بد می کنه ، مالِ من بم نبود و راحت همینجوری ازش استفاده کردم )

بعد با یک چهارم پیمانه آبی که داشتید میذارید روی گاز تا نرم بشه و له بشه و مثلِ خمیر شه …

بعد از رو حرارت بردارید و کره و دارچین رو بهش اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید تا یه خمیر یکدست بدست بیاد .

حالا بعد از یک ساعتِ !

دو تا مدل میتونید بپیچید ( که من مدل اول رو پیشنهاد میدم ) :

مدل اول : خمیرتون رو کاملا باز کنید ( رو سطحی که آرد پاشیدید )

جوری باز کنید که گِرد بشه ، اگه نشد هم میتونید آخرش با چاقو یه کمی حالت گرد بهش بدید ( که من همین کار رو کردم )

بعد اونو برش بزنید ( 12 تیکه بشه )

بعد روی هر تیکه از مواد میانی که دارید بریزید و یه کمی پهن کنید ، بعد از تهِ مثلث ( از اونجایی که بزرگ تره ) شروع کنید به رول کردن تا برسید به آخرش .

بعد که همشو تو سینی فر چیدید ، میذارید نیم ساعت تو فضای آشپزخونه استراحت کنه .

15 دقیقه که از استراحتش گذشت ، فر رو رو 180 درجه بذارید که گرم شه …

بعد که نیم ساعت تمام شد ، اون زرده ای که داشتید رو ( از همون یه دونه تخم مرغ ) روی شیرینی ها بمالید و بذارید تو فر .

بعد از 15 دقیقه آمادَست …

وقتی که تمام شد ، سینی فر رو در بیارید و بذارید همونجوری تو فضای آشپزخونه یه کمی خنک بشه ، بعد تو ظرف بچینید و نوش جان کنید.

مدل دوم : خمیرتون رو روی یه سطح باز کنید ، خیلی باز کنیدا ! یعنی تا اونجایی که میشه ، البته روی سطحی که می خواید کار کنید آرد بپاشید که نچسبه .

من آردم تمام شده بود و خمیرم یه کمی چسبناک شد ، کار باهاش سخت بود ، البته مزه ی نهایی تغییری نمی کنه ، واسه راحتیِ کار میگم .

همچنین بخوانید:

خوب ، خمیر رو که پهن کردید ، مایه ی میانی رو روی خمیر پهن کنید ، همه جاش پهن بشه ، لازم نیست قطرِ مایه ی میانی خیلی زیاد باشه ، در حدی که فقط خمیر خالی نباشه پوشونده بشه .

بعد خمیر رو دو لایه می کنید ، یعنی یه طرفشو بگیرید و بیارید رو طرفِ دیگر خمیر

بعد برش بزنید و لول کنید و گرد کنید و یا هر مدلی که دوست دارید .

بعد که همشو تو سینی فر چیدید ، میذارید نیم ساعت تو فضای آشپزخونه استراحت کنه .

15 دقیقه که از استراحتش گذشت ، فر رو رو 180 درجه بذارید که گرم شه …

بعد که نیم ساعت تمام شد ، اون زرده ای که داشتید رو ( از همون یه دونه تخم مرغ ) روی شیرینی ها بمالید و بذارید تو فر .

نان خرما پیچ بعد از 15 دقیقه آمادَست.

منبع: ashpazsho.wordpress


[ بازدید : 101 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به پزشکی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]