با این سبزی جات به جنگ ویروس ها بروید!!!
سه شنبه 27 مهر 1395
13:10
[ ]
کلم ، منبع مهمی برای دریافت مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم و بتاکاروتن است و به دلیل اینکه این گیاه 15 تا 25 درصد از کالری بدن انسان را جذب می کند مانع از افزایش اضافه وزن در افراد می شود.
استفاده از کلم از بروز بیماری های مانند یبوست، برونشیت، زخم معده، آرتروز و سرطان در مصرف کنندگان جلوگیری می کند.
دانه های کدو تنبل و بیان : مصرف دانه کدو تنبل در فصل پاییز باعث جذب 14 درصدی روی در بدن انسان می شود.
مصرف سیب زمینی را در هنگام پخت غذا ضروری است : استفاده از مواد غذایی سیب زمینی به دلیل اینکه دارای ماده آنتی اکسیدان است از بروز سلول های سرطانی، اسهال، کم خونی، چروکی پوست، بیماری کبد و بی خوابی افراد جلوگیری می کند.
چغندر دارای کربوهیدرات و غنی از چندین ویتامین است،: این گیاه حاوی مقدار زیادی کلسیم، پتاسیم، فسفر، ید، آهن، مس، روبید یوم و کاسیوم است.
نوشیدن حداقل یک لیوان آب چغندر در روز از افزایش فشار خون جلوگیری می کند.
دانه های کدو تنبل و بیان : مصرف دانه کدو تنبل در فصل پاییز باعث جذب 14 درصدی روی در بدن انسان می شود.
مصرف سیب زمینی را در هنگام پخت غذا ضروری است : استفاده از مواد غذایی سیب زمینی به دلیل اینکه دارای ماده آنتی اکسیدان است از بروز سلول های سرطانی، اسهال، کم خونی، چروکی پوست، بیماری کبد و بی خوابی افراد جلوگیری می کند.
چغندر دارای کربوهیدرات و غنی از چندین ویتامین است،: این گیاه حاوی مقدار زیادی کلسیم، پتاسیم، فسفر، ید، آهن، مس، روبید یوم و کاسیوم است.
نوشیدن حداقل یک لیوان آب چغندر در روز از افزایش فشار خون جلوگیری می کند.
در فصل پاییز یکی از نیازهای بدن برای محفوظ ماندن از انواع بیماری ها، مصرف سبزیجات تازه مانند هویج، پیاز، کلم، سیب زمینی، کدو تنبل، چغندر و تره فرنگی است.
برگرفته از باشگاه خبرنگاران
[ بازدید : 245 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]